Header achtergrond

100 jaar impulsen voor een levende landbouwcultuur in woord en beeld

Cover Demeterspecial

De Demeter Jubileumspecial is uit!

In omvang qua hectares wereldwijd en in Nederland nog altijd beperkt, maar qua impact op de samenleving van onschatbare betekenis. De impuls die 100 jaar geleden is gegeven om naar landbouwbedrijven te kijken als levende organismes in verbinding met bodem, planten, dieren, landschap en mensen, leidt tot op de dag van vandaag tot voortdurende innovatie en ontwikkeling.

Het Demeter magazine dat vanaf vandaag wordt verspreid via de biologische winkels en onze biodynamische boerderijen staat vol met inspirerende voorbeelden van hoe de bd landbouw het leven van vele mensen in positieve zin heeft veranderd. En hoe deze impuls tot op de dag van vandaag wordt doorgeven. Want soms moet het gewoon even worden gezegd: Het verzorgen van dieren naar hun aard, de cruciale rol van bodemverzorging, de combinatie van landbouw en zorg, vernieuwende systemen van koppeling boer en burger met abonnement- systemen en grondbeheer, een vernieuwende kijk op humane gezondheid verbonden aan bodemgezondheid, het komt uit de bron van de biodynamische landbouw.

Wie nieuwsgierig is geworden en mee uit deze bron wil tappen, kan veel plezier beleven aan deze Demeter magazine jublieumspecial. Ook vol met tips voor uitjes bij de biodynamische boer. Een gifvrije, natuurinclusieve, diervriendelijke en leuke landbouw bestaat al 100 jaar en dat vieren we! Klik hier om te lezen.

Deel deze pagina: mail

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Geef hier jouw advertentie op