Header achtergrond

Bijzondere ontwerpen van het bureau 9 graden architectuur

Het Nederlandse architectenbureau 9graden architectuur wordt steeds gerenommeerder en internationaler. We zagen het al in januari 2024 bij de nieuwbouw die het voor het Leendert Meeshuis in Zeist ontwerpt. Veel projecten zijn te vinden op de website van het bureau. Daaronder is een ontwerp van 9graden architectuur van twee nieuwbouwprojecten in Zwitserland voor de Kliniek Arlesheim: het laboratorium voor natuurgeneesmiddelen en de plaatsvervangende kliniek. Dit is nogal wat, elk is een honderd jaar oud instituut met een eerbiedwaardige geschiedenis. Het nieuwe laboratorium werd geopend in november 2023.

Dan is het ook niet vreemd om eind februari 2024 het volgende te lezen: 

In een steeds verder geglobaliseerde wereld is samenwerking de sleutel tot succes. Bij 9graden architectuur hebben we deze filosofie stevig verankerd en we zijn dan ook trots op de vruchtbare samenwerking met BSS Architekten AG. Sinds enkele jaren werken we nauw samen met het gerenommeerde architectenbureau BSS Architekten AG uit Schwyz in Zwitserland. Deze internationale samenwerking brengen we nu een stap verder.

Het combineren van onze expertise en design met de knowhow van BSS Architekten AG stelt ons in staat internationale projecten te realiseren en onze horizon te verbreden.

Ze hebben nu gezamenlijk een nieuwe website, waarop nog beter is te zien waartoe ze samen in staat zijn. Het belooft wat voor de toekomst.

Deel deze pagina: mail

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Geef hier jouw advertentie op