Header achtergrond

Collectief De Stoet biedt aan Lief en Leed

Zes zondagen voor euritmisten

Pedagogische euritmie
Meditatieve euritmie
Kunstzinnige euritmie
Sociale euritmie
Ondersteunende euritmie

14 april 2024
26 mei 2024
8 september 2024
20 oktober 2024
10 november 2024
24 november 2024

Wij zijn DE STOET, een collectief dat in mei 2023 van start is gegaan. Het collectief bestaat uit vijf euritmistes: Angeline Hofstee, Martje Brandsma, Michaela Bekman, Roos de Vries en Laura Vink, die hun zelfstandig ondernemerschap verder willen ontwikkelen en vorm willen geven. Zo hebben we ons ook bij de coöperatie SLEIPNIR aangesloten.

We nodigen jullie van hárte uit om samen met ons in gesprek en in beweging te komen! Vragen die ieder van ons blijvend bezig houden zullen centraal staan en aandacht krijgen. Een veilige haven waarin we gevoelens van kwetsbaarheid kunnen uitten én onze onzekerheden en overwinningen binnen ons vak als euritmist met elkaar kunnen delen! 

Op 6 zondagen beogen we daarvoor een euritmische draagruimte met elkaar op te bouwen. De zondagen zijn zeker ook los van elkaar te volgen!

In onze programmering hebben we speciaal ruimte opengelaten om aan te kunnen sluiten op vragen die er leven. Laat ons – als je daarvoor voelt – van tevoren weten welke vragen dat zijn. Of natuurlijk op de zondagen zelf!

Daarnaast willen we graag ónze eigen zoektocht, vragen en vondsten aan jullie voorleggen en met jullie delen.

Deze vondsten en vragen gaan onder andere over de achtergronden en het ‘waarom’ van geometrische vormen in de bovenbouw gerelateerd aan leeftijdsfasen en de pedagogische ingangen van waaruit de euritmie-docent het alfabet aan de bovenbouw leerlingen in verschillende klassen en dus gerelateerd aan leeftijdsfasen kan aanbieden.

Ook delen we met jullie graag de vele ervaringen die in de podiumkunst zijn opgedaan waaronder choreografie/ belichting/ kostuum/ regie. Tevens komen we graag in gesprek en delen we onze vragen en ook onze visie op het nú en de toekomst van de euritmische podiumkunst.

Op 2 zondagen komen de achtergronden en werking van de klankreeksen ter ondersteuning van de levenskrachten en ter bescherming van de gezondheid van de euritmist aan bod. Daarbij zijn het samen doen en ervaren een handreiking.

Bovendien leeft er bij ons de behoefte om uit te wisselen over de vraag hoe we als zelfstandig ondernemer de euritmie binnen bedrijven verder tot leven kunnen brengen.

Voel je welkom en laat je van je horen?! Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We sturen je graag de informatie toe over zowel de STOET als de LIEF & LEED zondagen.

Namens ons allen een hártelijke groet en een warm welkom!

De Stoet
Laura Vink,
Roos de Vries,
Angeline Hofstee,
Martje Brandsma,
Michaela Bekman

Deel deze pagina: mail

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Geef hier jouw advertentie op