Header achtergrond

Gouden medaille voor bacheloropleiding Vaktherapie AG!

De bacheloropleiding Vaktherapie AG (Antroposofische Geneeskunde) van Hogeschool Leiden ontving dit jaar van EW (voorheen Elsevier) een gouden medaille in het jaarlijkse onderzoek naar de kwaliteit van hogescholen en universiteiten.

Het weekblad heeft 2.301 opleidingen binnen het hoger onderwijs op basis van de waarderingen van studenten in de Nationale Studenten Enquête 2023 (NSE) langs de meetlat gelegd. Een gouden medaille houdt in dat de studenttevredenheid al drie jaar op minimaal vijf items hoger is dan het sectorgemiddelde.

‘Het mooie aan de opleiding Vaktherapie is dat studenten zo graag naar school komen. Het is echt een community, waarin zowel studenten als docenten floreren en met elkaar goed onderwijs (waar)maken. Studenten voelen zich gezien en merken dat wat ze in de opleiding leren er echt toe doet, niet alleen voor het beroep maar ook voor het leven.

Er wordt succesvol en met plezier samengewerkt, ook door studenten uit verschillende studiejaren. We leren op deze manier zeer veel van elkaar. Het is fijn dat studenten dit ook zo ervaren en dat waarderen’, aldus opleidingsmanager Simone Tak.

Deel deze pagina: mail

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Geef hier jouw advertentie op