Header achtergrond

Een reguliere arts om een antroposofisch recept vragen

Als een antroposofische huisarts met pensioen gaat en het haar of hem niet lukt om voor de praktijk een antroposofische opvolger te vinden, kan dat lastig zijn voor de patiënt. Zo schrijft gezondheidsvereniging Antroposana op haar geheel vernieuwde website. Om te vervolgen:

Om een andere antroposofische huisartsenpraktijk te zoeken, kan men gaan zoeken met behulp van onze pagina zorgzoeker, maar mogelijk is er geen antroposofische praktijk in de buurt en is men toch aangewezen op de reguliere huisarts die de praktijk overneemt. Hoe kom je dan aan antroposofische geneesmiddelen en/of herhaalrecepten?

Om patiënten te helpen bij de vraag aan hun nieuwe reguliere huisarts om een antroposofisch (herhaal)recept voor te schrijven, is onderstaande brief opgesteld door de beroepsvereniging van antroposofische artsen (NVAA) en de patiëntenvereniging Antroposana. Deze brief staat op de websites van beide verenigingen en kan daar gedownload worden. We hopen dat dit helpt om de nieuwe reguliere huisarts te bewegen om  antroposofische geneesmiddelen voor te schrijven als de patiënt daar om vraagt.

Klik hier om naar de brief te gaan.

Deel deze pagina: mail

Diversen

Scorlewald, Schoorl: concerten, lezingen, workshops. Naar een...

Geef hier jouw advertentie op