Header achtergrond

Feestelijk Waldorf Festival op 10 en 11 juni 2023 in Driebergen

In 2022 was de premiere van dit Festival en dat was een groot succes. De kaarten waren razendsnel uitverkocht. Op zaterdag 10 juni ben je uitgenodigd voor dit grote Waldorf Feest. Op zondag 11 juni is er vanwege het 100-jarig bestaan van de vrijeschool in Nederland een extra dag te bezoeken in het teken van het jonge kind. Deze dag is eveneens iedereen welkom, maar expliciet ook professionals uit het werkveld rond het jonge kind.

Op dit inspirerende Festival kun je mensen zoals jij ontmoeten die zich interesseren voor de hedendaagse wereld van Waldorf en antroposofie. Je kunt heerlijk struinen op het marktplein, je kunt waldorfinstituten leren kennen op het netwerkplein, er is muziek en dans en er zijn natuurlijk meerdere plekken waar je kunt genieten van lekkere hapjes en sapjes.

Er zijn talloze workshops van kunstenaars, handwerkers, ondernemers en inspirators, die je met liefde kennis laten maken met hun vakgebied. Je kunt vilten, schilderen, boetseren, tekenen, figuurzagen, popjes maken, honing proeven en zoveel meer!

Er zijn presentaties van onder anderen de bekendste antroposofische kinderarts in Nederland Edmond Schoorel en de inspirerende kleuterjuf Loïs Eijgenraam, die eveneens auteur is van talloze boeken over opvoeden en ouderschap. Exclusief bezoek krijgen we van Jeanne Meijs die eigenlijk besloten had niet meer te spreken., maar voor het Waldorf Festival maakt zij een uitzondering! Er zijn interactieve lezingen over jaarfeesten, antroposofie, de vrijekleuterklas. Er zijn gesprekscirkels over ouderschap, over sterven en het leven na de dood en over een inclusieve vrijeschool. En alsof het nog niet genoeg is, kun je je even terugtrekken bij een kaartlezing of heerlijk ontspannen genieten in ons gezond&lekker cafeetje.

Zaterdag 10 juni en zondag 11 juni 2023 van 09.30 tot 16.30 uur, vrijeschool De Vuurvogel in Driebergen. Voor alle volwassenen die zich interesseren in Waldorf en antroposofie (de baby mag natuurlijk mee en voor een moederruimte wordt gezorgd). Klik hier voor tickets van € 30. En hier voor de Festival website. Voor het overzicht van de activiteiten , klik hier.

Vraag & aanbod

Cursus & opleiding
Zit er een leraar in jou? Ontdek het tijdens de open dag vrijeschool Pabo op zaterdag 16 december 2023 of zaterdag 3 februari 2024. www.hsleiden.nl/vrijeschool-pabo
Diversen
Jaarthema 2024: Het grote ademritme van de maan in ruim 18 jaar De maan verschijnt elke maan anders. Haar karakteristieke eigenschappen in winter, lente, zomer en herfst worden van 2015 tot 2024 steeds opvallender. www.liesbethbisterbosch.org/
Cursus & opleiding
Za 27 januari. Grote Open Dag Warmonderhof. 10.00 - 14.00 uur. Kom alles te weten over de opleidingen. Met rondleidingen, informatiesessies en meer. Info + aanmelden: aereswarmonderhof.nl/contact/aanmelden-open-dagen
Geef hier jouw Vraag & aanbod op