Header achtergrond

Feestelijk Waldorf Festival op 10 en 11 juni 2023 in Driebergen

In 2022 was de premiere van dit Festival en dat was een groot succes. De kaarten waren razendsnel uitverkocht. Op zaterdag 10 juni ben je uitgenodigd voor dit grote Waldorf Feest. Op zondag 11 juni is er vanwege het 100-jarig bestaan van de vrijeschool in Nederland een extra dag te bezoeken in het teken van het jonge kind. Deze dag is eveneens iedereen welkom, maar expliciet ook professionals uit het werkveld rond het jonge kind.

Op dit inspirerende Festival kun je mensen zoals jij ontmoeten die zich interesseren voor de hedendaagse wereld van Waldorf en antroposofie. Je kunt heerlijk struinen op het marktplein, je kunt waldorfinstituten leren kennen op het netwerkplein, er is muziek en dans en er zijn natuurlijk meerdere plekken waar je kunt genieten van lekkere hapjes en sapjes.

Er zijn talloze workshops van kunstenaars, handwerkers, ondernemers en inspirators, die je met liefde kennis laten maken met hun vakgebied. Je kunt vilten, schilderen, boetseren, tekenen, figuurzagen, popjes maken, honing proeven en zoveel meer!

Er zijn presentaties van onder anderen de bekendste antroposofische kinderarts in Nederland Edmond Schoorel en de inspirerende kleuterjuf Loïs Eijgenraam, die eveneens auteur is van talloze boeken over opvoeden en ouderschap. Exclusief bezoek krijgen we van Jeanne Meijs die eigenlijk besloten had niet meer te spreken., maar voor het Waldorf Festival maakt zij een uitzondering! Er zijn interactieve lezingen over jaarfeesten, antroposofie, de vrijekleuterklas. Er zijn gesprekscirkels over ouderschap, over sterven en het leven na de dood en over een inclusieve vrijeschool. En alsof het nog niet genoeg is, kun je je even terugtrekken bij een kaartlezing of heerlijk ontspannen genieten in ons gezond&lekker cafeetje.

Zaterdag 10 juni en zondag 11 juni 2023 van 09.30 tot 16.30 uur, vrijeschool De Vuurvogel in Driebergen. Voor alle volwassenen die zich interesseren in Waldorf en antroposofie (de baby mag natuurlijk mee en voor een moederruimte wordt gezorgd). Klik hier voor tickets van € 30. En hier voor de Festival website. Voor het overzicht van de activiteiten , klik hier.

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Geef hier jouw advertentie op