Header achtergrond

Geslaagd symposium Iona Stichting in de Kunsthal

In het kader van de tentoonstelling ‘Rudolf Steiner – de Alchemie van het alledaagse’ in de Rotterdamse Kunsthal vond op 17 november 2014 een symposium plaats, dat georganiseerd werd door de Iona Stichting. Deelnemers konden luisteren naar interessante voordrachten van uiteenlopende sprekers, zoals professor Walter Kugler, filosofe Christine Gruwez en kunstenaar Claudy Jongstra en genieten van euritmie-opvoeringen.

Natuurlijk was er ook gelegenheid voor het bezoeken van de tentoonstelling, onder leiding van enkele deskundige rondleiders die uitleg gaven over bijvoorbeeld de architectuur van het Goetheanum, kleurentherapie, euritmie en het beeld ‘de Mensheidsrepresentant’. De schrijfster en filosofe Désanne van Brederode, voorzitter van de Iona Stichting, opende dit symposium inspirerende voordracht.

Op 14 september 2014 plaatste EénVandaag van Avro/Tros een podcast van vijf en halve minuut op haar website:

‘Iedere week neemt verslaggever Mischa Blok iemand mee op sleeptouw. Vandaag bezoekt ze samen met kunstenares Claudy Jongstra de tentoonstelling: 'Rudolf Steiner, de alchemie van het alledaagse' in De Kunsthal in Rotterdam. In hoeverre heeft de antroposofie van Steiner haar werk beïnvloed?’

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Geef hier jouw advertentie op