Header achtergrond

Groot succes bij het BD feest van de eeuw op Warmonderhof

BD feest van de eeuw

Er valt niet aan te ontkomen, iedereen heeft het erover: het eeuwfeest van de biologisch-dynamische landbouw op Eerste Pinksterdag 19 mei 2024 op Warmonderhof in Dronten. De BD vereniging spreekt van een Supersfeer op BD Feest van de Eeuw. 

Een bijzonderheid was de presentatie van het vertaalde boek van Manfred Klett 'Van agro-industrie naar landbouwkunst', dat alle Demeterboeren cadeau kregen van de BD Vereniging en Stichting Demeter.

Ook Biojournaal besteedt aandacht aan het feest, in BD Feest van de Eeuw trekt 1300 bezoekers. Het maakt melding van diverse sprekers en betrokkenen, zoals Volkert Engelsman, Tineke van den Berg (Demeter), Merle Koomans (Odin), Peter Lamet (BD-Totaal) en Bert van Ruitenbeek (Demeter).

De laatste complimenteert de organisatie: Ellen de Lange heeft als grote gangmaker met haar team en de studenten van Stichting Warmonderhof een geweldig feest georganiseerd, met tal van activiteiten zoals Aardedans, Diermonologen en het bd museum, aldus Van Ruitenbeek.

De kroon spant echter Ekoland met Fotoserie: BD feest van de Eeuw een 'onvergetelijk evenement'. De website heeft maar liefst zes fotoseries geplaatst, van achtereenvolgens 1. opening en artiesten, 2. feesten en ontmoetingen, 3. dansen in het weiland, 4. agrylimpics, 5. feest in de kapschuur en 6. BD museum.

Ekoland voegt er ook de artikelen aan toe die eerder naar aanleiding van 100 jaar biodynamische landbouw op de website zijn verschenen:
Het interview met Annette Harberink, directeur Stichting Warmonderhof
De Landbouwcurus blijft inspiratiebron voor Tom Saat en Tineke van den Berg
Geef meer bekendheid aan de spirituele kant van de landbouw, met Guus van Imhoff en Gerlof Pronk
Lex en Janny Kruit, Trots op 40 jaar biodynamisch

Foto: Karin Menken

Deel deze pagina: mail

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Geef hier jouw advertentie op