Header achtergrond

Liv Eco in Medemblik wordt 35e Odin winkel

Per maandag 10 juli draagt Petra Rustenburg na vijf jaar haar biologische speciaalzaak Liv Eco in het Noord-Hollandse Medemblik over aan Odin. De winkel aan de Nieuwstraat 45 wordt daarmee de 35e winkel van biologische coöperatie Odin en gaat na de overdracht verder onder de naam Odin Medemblik. "In de afgelopen vijf jaar heb ik met veel passie en gedrevenheid de biologische winkel Liv Eco in Medemblik opgebouwd en neergezet" aldus Petra. "De winkel is uitgegroeid tot een begrip in West-Friesland en zit nog steeds in een enorme groeifase. Dat is mede te danken aan het geweldige team. Ook de verhuizing naar het grotere pand aan de Nieuwstraat was daarin een belangrijke stap. Het wordt tijd dat het van mijn schouders gaat en dat ik het stokje ga overdragen aan Odin. Ik ben enorm dankbaar dat op deze manier de continuïteit van de winkel gewaarborgd blijft en het voelt als een kroon op mijn werk."

Merle Koomans van den Dries (directeur Odin): "We zijn blij dat we het stokje mogen overpakken van Petra. Liv Eco is een mooie verzorgde winkel in een leuke straat en in een gezellige en toeristische stad aan het IJsselmeer. We hebben er zin in om samen met het team en de klanten een mooi vervolg te geven aan wat de afgelopen jaren met zoveel liefde en aandacht is opgebouwd." Na de overdracht op maandagochtend 10 juli sluit de winkel drie dagen voor een aantal noodzakelijke aanpassingen. Het kassasysteem wordt vervangen, het assortiment hier en daar aangepast en de naam Liv Eco op de gevel wordt vervangen door Odin. Als alles volgens planning verloopt, gaat de winkel op 13 juli weer open als Odin Medemblik.

Net als in alle winkels van Odin kunnen ook klanten van de winkel in Medemblik lid worden van Coöperatie Odin. Leden zijn mede-eigenaar van Coöperatie Odin en kunnen gebruik maken van ledenvoordeel, waarmee ze onder andere voordeel krijgen op biologische en biodynamische boodschappen. Meer informatie daarover is straks te krijgen in de winkel, maar nu al via Odin.nl.

Odin is de grootste biologische foodcoop van Nederland en bestaat sinds 1983. Ooit begonnen als biologische groothandel, bekend geworden met groente- en fruittassen en sinds 2000 ook met eigen winkels. Consumenten en medewerkers kunnen lid worden van de coöperatie en hebben onder andere inspraak via de ledenraad. Er zijn inmiddels al meer dan 16.500 leden die mede-eigenaar zijn. Odin heeft een groothandel in Geldermalsen (verse producten) en Marum (droge kruidenierswaren), een bezorgdienst, een imkerij en een boerderij voor zaadteelt & plantenveredeling. Alles 100% biologisch en het liefst biodynamisch.

Op de foto: Petra Rustenburg (links, Liv Eco) en Merle Koomans van den Dries (rechts, Odin) vieren de overdracht van biologische winkel Liv Eco in Medemblik aan Odin met een taart 

Deel deze pagina: mail

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Geef hier jouw advertentie op