Header achtergrond

Nieuwe opleiding voor kunstzinnige therapie in 2024 van start

In januari 2024 start in Haarlem de nieuwe opleiding voor kunstzinnige therapie.

De opleiding heet “Heliodore”, geschenk van de zon, en wordt vormgegeven door kunstzinnig therapeut Marijke de Vries. Heliodore biedt je verschillende oefeningen en reeksen aan voor tekenen, schilderen en boetseren. De reeksen zijn van oorsprong afkomstig van de opleiding “De Wervel”.

Naast kunstzinnig werken besteed Heliodore aandacht aan beter leren waarnemen en antroposofie. De lessen worden gegeven door Marijke de Vries, Peter Kapenga en enkele oud ‘Wervelaren’.

Samen kunstzinnig werken is persoonlijke ontwikkeling, zingeving en verbinding maken tegelijk. De reeksen en oefeningen kun je later als vrijgevestigd kunstzinnig therapeut of coach inzetten bij de begeleiding van cliënten. De opleiding biedt vaktherapeuten de mogelijkheid hun werk te verdiepen.

Wie alleen persoonlijke ontwikkeling of zingeving via kunstzinnig werken zoekt is ook van harte welkom. De opleiding duurt drie jaar. In het najaar kun je kennis maken met de opleiding en ervaren hoe we werken.

Meer informatie op https://www.kunsttherapiehaarlem.nl/opleiding-Kunstzinnige-therapie-Heliodore.html of bel met Marijke de Vries 06-5245 1214.

Deel deze pagina: mail

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Geef hier jouw advertentie op