Header achtergrond

Nieuwe website voor bd-opleiding Warmonderhof

Warmonderhof opleiding tot biologisch-dynamische boer(in) heeft een nieuwe website. Maar het is meer dan dat alleen. Met deze tekst word je welkom geheten:

Warmonderhof is een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf, gelegen aan de rand van Dronten. Ons gemengde bedrijf omvat zo’n 85 hectare en bestaat uit akkerbouw, melkveehouderij en tuinbouw. We produceren een grote variëteit aan producten met het Demeter keurmerk. Op ons erf bevindt zich de Hofwinkel, een boerderijwinkel waar je al je dagelijkse boodschappen kunt doen. Daarnaast vind je op Warmonderhof een prachtige en unieke plek voor vergaderingen of trainingen: de Hofzaal.

Kom je aan op op onze locatie aan de Wisentweg in Dronten, dan vind je veel meer dan alleen het landbouwbedrijf. Op ons erf staat het schoolgebouw van Aeres MBO Dronten Warmonderhof én rondom de landbouwpercelen vind je de woningen van ruim honderd MBO studenten die voltijds op Warmonderhof studeren. Warmonderhof is, al sinds 1947, dé plek voor biologisch en biologisch-dynamisch landbouwonderwijs in Nederland.

Neem hier een kijkje.

Deel deze pagina: mail

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Geef hier jouw advertentie op