Header achtergrond

Nog 8 dagen voor de campagne Samen voor grond III van Aardpeer

Wij verbinden als Aardpeer mens en natuur via grond. Door toegang tot grond te realiseren voor natuurgedreven, sociaal verbonden en economisch gedragen initiatieven. Zo herstellen we natuur, bodem en ecosystemen. Jij kan de transitie naar natuurvriendelijke landbouw versnellen, door met ons mee te doen en te investeren.

Samen voor grond III - Grond voor verandering

Investeer nu in de Samen voor Grond III obligatie en help mee aan een gezondere planeet, meer biodiversiteit en eerlijk voedsel. Wij gaan 3,5 miljoen euro ophalen om landbouwgrond te kopen voor natuurvriendelijke boeren. De obligaties worden afgesloten per 250 euro en zijn beschikbaar via de website van duurzaaminvesteren.nl

Nog 8 dagen, de teller staat op 66 %.

Aardpeer, samen voor grond is een initiatief van Stichting BD Grondbeheer, Triodos Regenerative Money Centre, Stichting Wij.land en Stichting Herenboeren NL. Samen hebben we alles in huis om met Aardpeer de wereld te veranderen. Dat leidt tot herstel van de bodem, biodiversiteit, natuur, dierenwelzijn, sociale verbindingen, (gezonde) economie en nog veel meer!

Maatschappelijke Coalitie voor de grond.

Stichting Wij.land werkt aan een inspirerend landschap waar er evenwicht is tussen landbouw, natuur en de mensen die er wonen en werken. Wij.land kan Aardpeer in contact brengen met boeren met een missie, en boeren helpen in het maken van een succesvolle transitie naar duurzame landbouw.

Stichting Herenboeren Nederland is in 2013 opgericht met als missie om alle Nederlanders bij hun voedselproductie te betrekken. Met haar vakkundige professionele boeren en tuinders, en coöperaties van betrokken burgers, heeft Herenboeren de ambitie om bij te dragen aan het realiseren van een natuurgedreven en volhoudbaar landbouw- en voedselsysteem. Er zijn anno 2023 al 18 Herenboerderijen Nederland en nog eens meer dan 35 in oprichting.

Stichting BD Grondbeheer heeft jarenlange ervaring met het ophalen van privaat vermogen om meer biologisch-dynamische landbouw mogelijk te maken. Met Aardpeer kan Stichting BD Grondbeheer die kennis nu inzetten voor alle duurzame en natuurvriendelijke landbouwconcepten.

Triodos Regenerative Money Centre (TRMC) leent, belegt en doneert geld met een innovatieve en impactgerichte benadering. Natuurlijk en maatschappelijk rendement gaat boven alles. TRMC ondersteunt initiatieven die een katalyserende rol als potentiële game changer kunnen vervullen. Strevend naar een regeneratieve economie die mensen dient en rentmeester is van de ecosystemen van de aarde.

Deel deze pagina: mail

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Geef hier jouw advertentie op