Header achtergrond

Ondernemers bij Stichting Sleipnir blijven het geheel zien

Op 25 september 2023 waren vertegenwoordigers van de 25 bij Stichting Sleipnir aangesloten ondernemingen bijeen. Plaats van samenkomst was De Werfklas in Culemborg, de ook bij Stichting Sleipnir aangesloten school voor basis- en middelbaar onderwijs.

Tijdens de bijeenkomst werd onder meer naar het gezamenlijke financiële reilen en zeilen van de aangesloten bedrijven in 2022 gekeken. Elke Sleipnir onderneming is volledig zelfstandig: de vennoten/ondernemers bepalen hun eigen koers. Het voorlopige gezamenlijke jaaroverzicht geeft een beeld van hoe de bedrijven het doen, en biedt ook interessant vergelijkings- en gespreksmateriaal. Bijvoorbeeld als het gaat om de verhouding van de voorraadwaarde tot de omzet; de verhouding van winst tot omzet; het inkomen per fte, de verhouding tussen eigen en vreemd vermogen enzovoort.

Met een vanzelfsprekendheid die voor andere ondernemers wellicht wonderbaarlijk is, kijken we bij Sleipnir samen naar het grote geheel en zien daarbinnen ook precies hoe het in elk van de bedrijven gesteld is. Iedere ondernemer is geëngageerd: natuurlijk in de eigen activiteit en missie van de ‘eigen’ onderneming, maar ook in het gemeenschappelijke doel: werken aan een menswaardige economie.
Met een no-nonsense aanpak die Sleipnir kenmerkt gaan transparantie en vertrouwen hand in hand.

Deel deze pagina: mail

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Geef hier jouw advertentie op