Header achtergrond

Podcast euritmie van DeDae en opleiding docent dans/euritmie Hogeschool Leiden

Podcast over euritmie, belicht vanuit het gezelschap DeDae en vanuit de opleiding docent dans/euritmie aan de Hogeschool Leiden. DeDae is een jong euritmie/dans ensemble dat met verfrissende voorstellingen en workshops euritmie beleefbaar maakt. Aan het woord komen Gia van den Akker en Juliette Reijnen. De podcast duurt ruim een half uur: klik hier.

In opdracht van de Iona Stichting heeft Jan Jaap van Hubeek een serie podcasts gemaakt over projecten die zij ondersteunen. De intentie is om initiatieven levendiger te maken en daarmee ook een concreter beeld te scheppen van de doelstellingen van de Iona Stichting.

De Iona Stichting ondersteunt initiatieven die ontstaan vanuit een persoonlijk ideaal. Doel is het bevorderen van geestelijke, culturele en maatschappelijke ontwikkelingen. Verbinding, samenhang en creativiteit spelen daarbij een belangrijke rol. Via een serie podcasts maakt u kennis met een aantal van deze projecten. Ze bieden inspiratie en ze vormen gezamenlijk een beeld van de doelstellingen van de Iona Stichting.

Deel deze pagina: mail

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Geef hier jouw advertentie op