Header achtergrond

Robert Viëtor nieuwe directeur Iona Stichting

De Iona Stichting deelt mee dat zij Robert Viëtor per 1 september 2020 heeft benoemd als directeur. Hij zal samen met Christine Geertsema deze rol invullen en versterken.

Robert studeerde politicologie en pedagogiek/onderwijskunde in Amsterdam, werkte als groepsleider in de jeugdhulpverlening en was daarna 16 jaar adviseur en trainer bij onder meer Rijnconsult, Bureau de Bont en het Christelijk Pedagogisch Studiecentrum (CPS).

De afgelopen 12 jaar was hij directeur van de faculteit Educatie van Hogeschool Leiden. In die periode fuseerde Hogeschool Helicon met Leiden en werden de VPA, Euritmie Academie en de Opleiding Docent Muziek onderdeel van de faculteit. Bij de komst van de opleidingen naar Leiden is destijds ook het lectoraat Waarde(n) van vrijeschoolonderwijs opgericht. Robert was eerder bestuurslid van de vrijescholen in Alkmaar, Oudorp en Bergen. Hij is nu actief als toezichthouder in het onderwijs.

De Iona Stichting was voor Robert de afgelopen jaren een waardevolle en betrouwbare partner waarmee belangrijke ontwikkelingen en idealen gerealiseerd konden worden. Hij verbindt zich aan de stichting met de intentie om samen met bureau en bestuur te werken aan een volgende fase van groei en bloei. Robert kijkt uit naar inspirerende en betekenisvolle ontmoetingen met schenkers, initiatiefnemers en anderen.

Christine Geertsema blijft tot 1 september 2020 waarnemend directeur.

Robert Viëtor woont samen met zijn vrouw en twee kinderen in Bergen aan Zee.

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Geef hier jouw advertentie op