Header achtergrond

Stichting Rudolf Steiner Vertalingen wordt zelf uitgever

Per half februari 2019 hebben Uitgeverij Christofoor en Stichting Rudolf Steiner Vertalingen hun samenwerking afgerond. Dat hebben beide partijen in Motief 231 van april 2019 laten weten. De tekst van hun gezamenlijke bericht is verder als volgt: Uitgeverij Christofoor heeft haar pand aan de Steniaweg verkocht en gaat elders in Zeist kantoorruimte huren. Zij kan niet langer als uitgever voor de Rudolf Steiner Vertalingen optreden.

Dit heeft geleid tot het besluit van de Stichting Rudolf Steiner Vertalingen om zelf uitgever te worden van de reeks Werken en Voordrachten, in samenwerking met Hapé Smeele van Uitgeverij Nachtwind. In opdracht van de stichting gaat hij de uitgeverstaken uitvoeren en zorgdragen voor opslag, distributie en promotie. De nieuwe boeken in de reeks Werken en Voordrachten verschijnen in een andere vormgeving en met een nieuwe uitstraling. We hopen ze daardoor toegankelijker te maken voor nieuwe lezers, en nieuwe begunstigers aan te trekken.

Alle boeken van de Steinervertalingen blijven beschikbaar in de boekwinkel. Daarnaast is het hele fonds te zien en te bestellen op de vernieuwde website www.steinervertalingen.nl.

Uitgeverij Christofoor zet zich volop in op haar fonds met prachtige prentenboeken, outdoor- en knutselboeken, opvoeding, verhalen en non-fictie voor volwassenen. Met een creatieve marketing wil het bedrijf een sterk merk worden. U kunt ons volgen op www.christofoor.nl, via facebook, Instagram en onze nieuwsbrief.

Jana Loose, namens de Rudolf Steiner Vertalingen

Inge van der Ploeg, namens Uitgeverij Christofoor

Op de foto de eerste drie herdrukken die recent zijn verschenen onder de nieuwe uitgeversnaam Steinervertalingen. De Steiner Vertalingen zijn ook te vinden op Facebook.

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Geef hier jouw advertentie op