Header achtergrond

Symposium Hans Stolp over Rudolf Steiner en Johannes

Hoewel Hans Stolp vorig jaar heeft bekend gemaakt (in het kwartaalblad Verwachting van maart-mei 2022) geen themadagen in Amersfoort meer te organiseren, zal hij op 4 juni 2023 wel een symposium in Apeldoorn houden, onder de titel Rudolf Steiner en Johannes, twee gezworen vrienden. Het symposium vindt plaats in het congrescentrum Orpheus, inschrijving kost € 25 (zonder lunch) of € 35 en dient vóór 15 mei te gebeuren. Hans Stolp zal drie lezingen houden, met als onderwerpen Rudolf Steiner kijkt door de ogen van Johannes, Een groeiende verbinding en Een oude en een jonge ziel, terwijl de afsluitende lezing wordt gehouden door Wilma de Vries-Mulder, redacteur van het kwartaalblad Verwachting.

Het vorige symposium vond plaats in 2021, ook in Apeldoorn, en was getiteld Rudolf Steiner, Stichter van een nieuwe cultuur: 

Stichting de Heraut bestaat 25 jaar. Om dit jubileum te vieren hebben wij als bestuur een symposium georganiseerd met het thema Rudolf Steiner. Stichter van een nieuwe cultuur. Tevens wordt  het nieuwe boek van Hans Stolp de mysteriën van Christus gepresenteerd. Dit symposium was zondag 31 oktober 2021 in theater Orpheus te Apeldoorn.

Wij kijken als bestuur terug op een zeer geslaagde dag, waarin we elkaar weer hebben kunnen ontmoeten, zowel in de zaal als de honderden mensen die deze dag mee hebben gekeken met de livestream.

Deel deze pagina: mail

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Geef hier jouw advertentie op