Header achtergrond

Vandana Shiva spreekt in Nederland en geeft de natuur een stem

Vandana Shiva

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2024 is de wereldberoemde Indiase wetenschapper, milieu- en mensenrechtactiviste Vandana Shiva in Nederland. Als activist strijdt Vandana Shiva al sinds de jaren 70 voor het behoud van biodiversiteit in de landbouw en tegen kolonialisme en monopolisering. Ze geeft de natuur een stem.

Op zaterdag 1 juni is Vandana Shiva aanwezig bij het congres Seed Matters in Antropia in Driebergen. Een dag vol inspiratie en kennisuitwisseling voor en met iedereen die als professional of hobby-tuinder, student, handelaar, winkelier, onderzoeker, beleidsmaker of veredelaar betrokken is bij het thema zaadgoed en het behoud van onze voedselsoevereiniteit. Met een hoofdrol voor Vandana Shiva, maar ook met tal van andere prominente stakeholders.

Op zondag 2 juni is er een breder publieksevenement met film en discussie en kun je Vandana Shiva ontmoeten in De Meerpaal in Dronten en meer horen over haar visie op actuele maatschappelijke thema’s als landbouw en voeding, ecologie, gender-issues, kolonialisme en sociaaleconomische rechtvaardigheid. Let op: de voertaal is deze middag uitsluitend Engels.

Programma en kaarten: klik hier.

Deel deze pagina: mail

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Geef hier jouw advertentie op