Header achtergrond

Verpleegkundig Specialist AGZ in huisartsenpraktijk te Den Bosch

In de moderne gezondheidszorg neemt de behoefte aan experts die verder kijken dan alleen fysieke symptomen en de mens in zijn geheel benaderen steeds meer toe. Antroposofische verzorgenden en verpleegkundigen spelen hierin een cruciale rol. Hun unieke aanpak, die lichaam, ziel en geest als één geheel ziet, biedt een waardevolle aanvulling op de traditionele zorg.

Bij Plegan leiden we deze bijzondere professionals op en zorgen we ervoor dat zij hun vak met passie en toewijding kunnen blijven uitoefenen. Het behouden van antroposofisch geschoolde zorgverleners is van onschatbare waarde voor de kwaliteit van zorg die wij nastreven.

De komende tijd gaan we in gesprek met mensen uit het veld. Zij delen wat hen tot de antroposofie heeft gebracht en wat ze nodig hebben om zich verbonden te blijven voelen met hun werk. Zo kunnen zij hun mooie werk voortzetten en hopen we meer mensen te enthousiasmeren voor dit prachtige vak. Vandaag het verhaal van Meike Prins, Verpleegkundig Specialist AGZ in huisartsenpraktijk  "In de Leonardus" te Den Bosch.

Sinds januari 2024 werk ik als Verpleegkundig Specialist (VS) in een huisartsenpraktijk, na bijna 20 jaar ervaring in het ziekenhuis als verpleegkundige en IC-verpleegkundige. Mijn verlangen om meer holistisch te werken bracht me naar een antroposofische huisartsenpraktijk. Mijn eerste kennismaking met antroposofie was een behandeling door een antroposofisch verpleegkundige. Door de huisarts raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de antroposofie en wilde ik me verder verdiepen. Ik mocht de oriëntatiecursus verpleegkunde en antroposofie gaan volgen, wat als een bijzonder cadeau voelde.

Lees verder bij Antropos.nu

Deel deze pagina: mail

Diversen

Scorlewald, Schoorl: concerten, lezingen, workshops. Naar een...

Vacatures

Kindertherapeuticum Zeist zoekt een GZ-psycholoog en/of Orthopedagoog...

Diversen

Ademende verven en milieuvriendelijke werkwijze: Ecologisch...

Geef hier jouw advertentie op