Header achtergrond

Waldorf aan de Waal in Nijmegen-Noord is officieel geopend

Op 1 oktober is de vrijeschool Waldorf aan de Waal officieel geopend door wethouder Grete Visser. Nu nog de kleinste school van Nijmegen, met een lerarenteam van twee leerkrachten. De eerste kleuterklas startte in augustus met zestien leerlingen.

Er is al een vrijeschool voor basisonderwijs in Nijmegen, Meander, maar die zit in Oost en kon niet meer aan de toenemende vraag voldoen. De komst van deze nieuwe vrijeschool in Noord kent een hele geschiedenis. De verwachting is dat deze snel zal groeien, het vrijeschoolonderwijs is immers populair. De Gelderlander besteedde er eind september, begin oktober 2024 aandacht aan.

Locatieleider Christiaan Habing legt uit dat in de nabije toekomst nieuwbouw gepleegd gaat worden. Nu zit de school nog in een voormalige dependance van basisschool De Oversteek. De toekomst van de school ligt echter in de wijk Zuiderveld. Op 12 oktober 2024 is er tussen elf uur en twee uur een Open Dag.

Stichting Streekomroep RN7 ging langs om een filmreportage van de opening te maken. Wij hebben deze reportage hier op de website staan bij de video's en podcasts.

Deel deze pagina: mail

Vacatures

Kindertherapeuticum Zeist zoekt een GZ-psycholoog en/of Orthopedagoog...

Diversen

Scorlewald, Schoorl: concerten, lezingen, workshops. Naar een...

Diversen

Ademende verven en milieuvriendelijke werkwijze: Ecologisch...

Geef hier jouw advertentie op