Header achtergrond

Waldorf Festival op 15 en/of 16 juni 2024 opnieuw in Driebergen

Waldorf Festival

Ken je het Waldorf Festival al? Dit festival is voor elke volwassene tussen de 18 en 105 jaar oud, die nieuwsgierig is naar of zich verbonden voelt met de antroposofie. Het is een scholingsdag, workshopevenement, verdiepingsdag en waldorfacademie in festivalsfeer in één.

Kom op 15 en/of 16 juni 2024 in Driebergen neuzen tussen de 50 verschillende workshops, lezingen en gespreksgroepen die er zijn. Er is voor ieder wat wils, dus ook voor jou! Tussendoor kun je luisteren naar muziek, zelf zingen, pijl en boog schieten, grabbelen in de verwonderjapon voor volwassenen, je wens met het Sint Jansvuur de kosmos in sturen, fijne mensen ontmoeten, heerlijk smikkelen en struinen over de inspiratie-, netwerk- en geschenkenmarktjes.

Er zijn presentaties van de bekendste antroposofische kinderarts in Nederland Edmond Schoorel en hoofbegaafdheidsdeskundige Frietzen Grünbauer-Felius. Exclusief bezoek krijgen we op de vaderdag-zondag van Praktijkvader Jeroen de Jong die je misschien wel kent van het veelgelezen boek Vadervuur.

Er zijn interactieve lezingen over jaarfeesten, antroposofie en de vrijekleuterklas. Er zijn gesprekscirkels over ouderschap, over sterven en het leven na de dood en over een inclusieve vrijeschool. En alsof het nog niet genoeg is, kun je luisteren naar openbare interviews, je even terugtrekken bij een massage of heerlijk ontspannen genieten op ons gezond&lekker pleintje.

Vorige jaren was dit Festival een dik succes, de kaarten waren razendsnel uitverkocht. Alle informatie vind je op www.waldorffestival.nl Mail de organisatie als je een financieel steuntje in de rug kan gebruiken.

Deel deze pagina: mail

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Geef hier jouw advertentie op