Header achtergrond

Warmonderhof biedt frisse wind met energieke mensen die snappen hoe het anders kan

Een opleiding in agro en food heeft de toekomst. Want eten moeten we allemaal, maar het moet beter en gezonder, en ook wat gezelliger als het kan. Om de landbouw weer gezond te maken, is er een frisse wind nodig van energieke mensen die weten dat het anders moet en die ook snappen hoe het anders kan. Misschien ben jij dat wel! Je kunt het allemaal leren op Warmonderhof. 

Warmonderhof leidt op voor 'andere landbouw' 

Op Warmonderhof geloven we dat de landbouw van de toekomst een ander soort kennis en een andere mindset nodig heeft. De landbouwtransitie is een ingewikkelde transitie die vraagt om innovators en vakspecialisten die buiten de lijntjes durven kleuren; gemeenschapsbouwers die zich weer durven verbinden met de bodem en alles wat erop leeft. Op Warmonderhof leiden we jongeren en volwassenen op tot zo’n ‘andere landbouwer’!

Snelkookpanrecept voor verbinders in de agrarische sector

Het wonen-werken-leren-concept van Warmonderhof zorgt ervoor dat de studenten zich verbinden aan elkaar en de bodem waarop ze leven en leren, dat ze passie ontwikkelen voor een duurzame vorm van landbouw. Een slimme combinatie van theorie, meer dan vijftig procent praktijk én gemeenschapsvorming helpt jou razendsnel aan de vakkennis en aan de juiste mindset om samen met je medestudenten op te trekken in de vorming van de landbouw van de toekomst. Want vanuit verbinding worden de juiste keuzes gemaakt. De BOL-opleiding bestaat uit wonen, werken en leren op de landerijen van Warmonderhof, de BBL-opleiding bestaat uit werken op een boerderij ergens in het land, en leren op Warmonderhof.

's Morgens in de klas, 's middags op het land

Warmonderhof: dat staat voor samenwonen met je medestudenten op het erf, veel samen organiseren, samen leuke dingen doen, dicht bij alles wat er op de boerderij gebeurt. Op Warmonderhof zijn de docenten en boerderijmedewerkers altijd beschikbaar voor jouw vragen. Hier ontstaat je netwerk voor jouw toekomst en kan je vrienden maken voor het leven! Vertel het je vrienden en kom samen naar onze informatiedag!

Oud-studenten vind je overal ter wereld

De directeur van groothandel Odin is een oud-Warmonderhoffer, veel innovatieve boeren zijn oud-Warmonderhoffers. Werkgevers staan in de rij voor onze studenten. Je kunt boer of tuinder worden, maar ook terechtkomen in het management van een bedrijf in de brede landbouw- en voedingssector. Je kunt de bedrijfsbegeleiding verzorgen bij omschakeling van gangbaar naar bio of biodynamisch, je kunt terecht in de advisering en verkoop. Overal vind je onze studenten terug, omdat ze zoveel kennis en praktijkervaring hebben.

Warmonderhof is een samenwerkingsverband

Warmonderhof is een opleidingscollectief, gevormd door twee organisaties die nauw samenwerken om een diepgaand leertraject mogelijk te maken waarin theorie, praktijk en wonen naadloos samensmelten. Deze twee organisaties zijn Aeres MBO Dronten Warmonderhof, die valt onder de grote groene onderwijskoepel Aeres, en Stichting Warmonderhof, die één van de oudste en grootste biodynamische boerderijen van Nederland beheert, en het wonen en het opleiden in de praktijk verzorgt. Meer lezen over alle onderdelen van Warmonderhof: www.warmonderhof.nl

Deel deze pagina: mail

Actieve vakanties

DeDae Zomerweek 14 t/m 19 juli. Enthousiastelingen voor bewegingskunst opgelet!...

Boeken

Tuinlied van Alma Huisken is hét klimaatbewuste tuin -en kookboek voor...

Vakanties

ZONNEMAIRE,Zeeland,ECO-BUITEN KAMERS waar RUST & RUIMTE met weids...

Geef hier jouw advertentie op